Διαχωριστικό Σύστημα προστασίας – Στηρίγματα “ΗΛΕΚΤΡΑ”

Στήριξη χωρίς τρύπημα

Προϊόν καινοτόμου σχεδιασμού – Ελληνική κατοχυρωμένη πατέντα

Η μοναδικότητά του έγκειται στο γεγονός ότι στην πλευρά που εφάπτεται στο γραφείο (τραπέζι, επιφάνεια), η βάση του δηλαδή, έχει σχεδιαστεί ώστε να μπορεί να προσαρμοστεί σε πάχος πάγκου από 12 έως 42 χιλιοστά.

Η σύνδεση γίνεται με αλενόβιδα Μ8 και η σταθερότητα είναι αντίστοιχη με εκείνη του βιδώματος επάνω στην επιφάνεια (γραφείο).

Το στήριγμα μπορεί να σφίξει υαλοπίνακα από 5 χιλιοστά έως 12 χιλιοστά.

Προσοχή: Σε περίπτωση που το γραφείο δεν επιτρέπει πρόσβαση στο από κάτω μέρος του πάγκου, έχει προβλεφτεί τρόπος στήριξης στην επάνω επιφάνεια του γραφείου με απλή επαφή (πέλμα) που επιτρέπει στο στήριγμα να ακουμπάει απευθείας στην επιφάνεια και με διακριτικό και λεπτεπίλεπτο σχεδιασμό βάσης να στέκεται με ασφάλεια στην θέση του.

Ο υαλοπίνακας που το συνοδεύει έχει πολλαπλές επιλογές διαστάσεων χωρίς και με εγκοπή επικοινωνίας εγγράφων στο κάτω μέρος (ύψους 10 εκατοστά και 30εκατοστά για διακίνηση ογκωδών αντικειμένων – προϊόντων)

Η τοποθέτηση του συστήματος με στηρίγματα ELECTRA είναι εξαιρετικά εύκολη από όλους ανεξαιρέτως

  • Δεν απαιτείται τρύπημα
  • Δεν φθείρεται η επιφάνεια
  • Αφαιρείται και επανατοποθετείται ανάλογα με τις ανάγκες

Το σύστημα προστασίας με τα στηρίγματα ELECTRA είναι ελληνική μοναδική πατέντα, κατοχυρωμένη στην Ελλάδα και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Κατασκευάζεται εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα και η τοποθέτηση του συγκεκριμένου συστήματος, είναι εξαιρετικά εύκολη από όλους ανεξαιρέτως.

Υπάρχει δυνατότητα αποστολής σε ειδική συσκευασία.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ELECTRA

* κατά το τρέχον χρονικό διάστημα, συνιστούμε έγκαιρη παραγγελία